Mervetande #1

Handplockad läsning varannan fredag!

Bästa läsare,

Lider du eller någon i din närhet av migrän? Sannolikheten är stor – migrän är en av våra vanligaste folksjukdomar. Nu provas dock en medicin som fungerar på ett nytt sätt. Bakom det nya läkemedlet ligger en svensk upptäckt och här gömmer sig också en spännande historia om en motarbetad forskare.

Artikeln är en av flera intressanta och läsvärda texter du tar del av i det nyhetsbrev vi döpt till Mervetande. Genom ett unikt samarbete mellan de populärvetenskapliga tidningarna Forskning & Framsteg, Språktidningen, Modern Psykologi, Modern Filosofi och Populär arkeologi kommer du här bjudas på ny spännande läsning var fjortonde dag.

I första numret av Mervetande läser du bland annat om korruptionens historia i Sverige, hur du når dina mål utan skadlig stress, nya sensationella fynd i smältande glaciärer, samt om hämnden som drivkraft.

Du får Mervetande eftersom du är prenumerant på någon av ovan nämnda tidningar.

Avregistera dig från nyhetsbrevet gör du genom att klicka på länken längst ned i mejlet.

Fredagshälsningar
Patrik Hadenius, Chefredaktör

3 reaktioner till “Handplockad läsning varannan fredag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s